AlgemeneVoorwaardenOpstellenWebwinkel.nl

 

 

Algemene Voorwaarden

voor uw webwinkel

 

algemene voorwaarden Werkwijze

De werkwijze van AlgemeneVoorwaardenOpstellenWebwinkel.nl kenmerkt zich door deskundigheid, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen, met een persoonlijke en informele aanpak.

Het eenvoudigste is om ons vrijblijvend een email te sturen waarin u een korte omschrijving geeft van de situatie waarin u zich bevindt en aan welke juridische dienstverlening u behoefte heeft. Dat geeft ons de mogelijkheid om een voorzichtige situatieschets te maken en uw vraag binnen de relevante juridische context te plaatsen. Ook kan het handig zijn om alle officiĆ«le bescheiden van Uw onderneming of webwinkel (zoals de kopie inschrijving KvK) alvast bij elkaar te zoeken.

Vervolgens maken wij met u een afspraak voor een telefonisch onderhoud. Wij nemen dan op een door u gewenst tijdstip telefonisch contact met u op om de zaak door te spreken.

Indien U gebruik wenst te maken van onze diensten, komen wij een schriftelijke opdrachtverlening overeen. Hierin staan de afspraken die wij maken, zoals de concrete werkzaamheden, het te hanteren tarief (klik hier voor tarieven) en binnen welke termijn de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Neem voor meer informatie over ons juridisch advies vrijblijvend contact met ons op.


Juridisch nieuws: