AlgemeneVoorwaardenOpstellenWebwinkel.nl

 

 

Algemene Voorwaarden

voor uw webwinkel

 

algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden

Laat uw leveringsvoorwaarden checken door de juridisch specialist van AlgemeneVoorwaardenOpstellenWebwinkel.nl.

Zijn ze nog up to date en voldoen ze nog aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Nederlands Recht en Europese Regelgeving? Bent u op de hoogte van de potentiƫle problemen rond toepasselijkheid van algemene voorwaarden bij internet-transacties, afstandskoop en elektronisch contracteren? Heeft u een incassobeding opgenomen in uw betalingsvoorwaarden? Kent u de knelpunten in de praktijk wat betreft exoneratieclausules en aansprakelijkheidsbedingen?

Houdt u rekening met de meest recente bepalingen omtrent koop op afstand? Weet u hoe u de leveringsvoorwaarden moet hanteren? Bieden ze u de juiste bescherming tegen aansprakelijkheid?

Er geldt in het kader van de algemene voorwaarden een wettelijke informatieplicht en de algemene bepalingen mogen niet onredelijk bezwarend zijn.

Wij zorgen er voor dat de verkoopvoorwaarden en leveringsvoorwaarden in lijn zijn met uw bedrijfsvoering - of dit nu een webwinkel is of een traditioneel bedrijf - zodat u veilig en met een gerust hart kunt zakendoen.

Klik hier voor de tarieven!

_____________________________________________________________

Juridisch nieuws: